Rólunk

Társaságunk, a Netvisor Zrt. az 1998. április 19-én alakult Netvisor Kft. jogutódja, melyet Zrt.-ként a Cégbíróság 2008. március 4-i nappal jegyzett be.

A Netvisor informatikai és kommunikációs infrastruktúrák, értéknövelt informatikai és IoT szolgáltatási rendszerek, valamint ezek felügyeletére szolgáló rendszerek tervezésére, létrehozására, megvalósítására és támogatására specializálódott rendszerintegrátor, amelynek tevékenységében domináns szerepet játszik az innováció, a kutatás és fejlesztés.

A Netvisor támogatja az infokommunikációs infrastruktúra fejlesztés teljes életciklusát, a stratégiai és kiviteli tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az üzemeltetés támogató megoldásokig. A Netvisor azt tekinti legfontosabb feladatának, hogy ügyfeleinek olyan megoldásokat kínáljon, amelyek segítik javítani infokommunikációs infrastruktúrájuk megbízhatóságát, informatikai rendszereik működési hatékonyságát, és az infokommunikációs szolgáltatásaik minőségét.

A Netvisor tevékenységének pillérei:

Telekommunikáció

A teljes életciklus menedzselés mentén a következő tevékenységeket végezzük nagyvállalati ügyfeleink számára:

1.) Felmérés, tanácsadás. Tapasztalt mérnökeink felmérik a meglévő hálózati elemeket, melyhez szükség esetén a saját hálózatfelderítő alkalmazásunkat használjuk.
Az ügyféligények alapján fejlesztési, konszolidációs koncepciótervet készítünk.

2.) Kivitelezés, rendszerintegráció. A vezető hálózati eszközgyártók (pl. CISCO, NOKIA, ALCATEL, HUAWEI) termékeivel megvalósítjuk a megtervezett fejlesztéseket, teljeskörű rendszerintegrációs tevékenységen keresztül.
Kompetenciáink lefedik az elérési és gerinchálózatok kialakítását, a LAN/WIFI megoldásoktól a WDM technológiákon át az MPLS rétegig és a határvédelmi megoldásokig.

3.) Üzemeltetés, támogatás. Szakértőink biztosítják az implementált hálózatok 7/24-es támogatását, szükség szerint L2 üzemeltetését, melyet E2E Üzemeltetés Támogató (OSS) alkalmazásainkkal teszünk hatékonnyá.

Informatika

Az infokommunikációs rendszerintegráció keretében – a telekommunikációs szolgáltatásaink mellett – az informatikai projektek teljes életciklusára is megoldásokat nyújtunk:

1.) Tanácsadás, audit. Ügyfeleink számára tanácsadást végzünk, felmérjük, auditáljuk informatikai rendszereiket.
Stratégiai döntés előkészítési anyagot és koncepciótervet készítünk az optimális megoldások kiválasztásának, elérésének támogatására.

2.) Megvalósítás, rendszerintegráció. A részletes tervek elkészítése után azokat implementáljuk és integráljuk a meglévő infrastruktúrával.
Szakértelemmel rendelkezünk adatközponti infrastruktúrák kialakításában, építőipari projektekben teljeskörű gyengeáramú megoldások kivitelezésében, központi IT erőforrások (szerver, virtualizáció, adattárolás, mentés, adatbázis és alkalmazás környezet) megvalósításában.

3.) Üzemeltetés, támogatás. Mérnökeink folyamatos támogatást nyújtanak az IT rendszerek üzemeltetésében, illetve végzik azt teljes körűen.

Saját fejlesztésű szoftvertermékeink

Egyedi fejlesztésű szoftvertermékeink két csoportba sorolhatók.

Az Üzemeltetés Támogató (OSS) termékeink és megoldásaink komplex és küldetéskritikus ICT rendszerek hatékony és biztonságos működtetését biztosítják. Szolgáltatás felügyeleti megoldásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy IT folyamataikat automatizálják, csökkenthessék költségeiket és a kockázatot, javíthassák erőforrásaik kihasználtságát, menedzselhessék a rendszereikben bekövetkező változásokat, felügyeljék a szolgáltatás minőségét és magas szinten kiszolgálhassák ügyfeleik igényeit.

A térinformatikai alapokon és gépi algoritmusok segítségével működő Hálózattervező megoldásunk segítségével tervezünk kiterjedt FTTx hozzáférési-és IP/DWDM transzport hálózatokat.
A NETPlanners Portal keretrendszere támogatja az automatizált stratégiai hálózattervezést, az optikai kábel hálózatok kiviteli tervezését, továbbá elősegíti a hálózatfejlesztési projektben részvevő szereplők kollaborációját.

Üzleti tevékenységünk magas hozzáadott értékű munkára alapozott, munkatársaink több mint 80%-a felsőfokú végzettséggel rendelkező villamosmérnök, műszaki informatikus
és programozó matematikus.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal

Back to top