IP Explorer

Hálózat felderítés, dokumentálás

Automatikus hálózat felderítés, naprakész dokumentálás és vizualizáció jelentős méretű hálózattal rendelkező cégek számára

Naprakész hálózati információ nélkül elképzelhetetlen a hálózatok üzemeltetése. A legtöbb hálózat menedzsment folyamat sikeres működéséhez elengedhetetlen ezen adatok rendelkezésre állása. Bár a legtöbb, az ilyen működés támogató folyamatokat (hiba, konfiguráció és teljesítmény) támogató eszköz már tartalmaz valamilyen hálózat felderítő funkciót,

azonban ezek a megoldások általában csak az adott menedzselő rendszer működéséhez minimálisan szükséges képességekre és adatkörökre korlátozódnak. Az IP Explorer abban egyedülálló, hogy teljesen automatizált, átfogó megoldás inhomogén IP/Ethernet/MPLS hálózatok felderítésére, megjelenítésre és dokumentálására.

Lehető legbővebb adatkört lefedő naprakész hálózat felderítés megvalósítása.

Teljesen automatikus felderítő termék, amely végponttól-végpontig (E2E) feltérképez tetszőleges heterogén IP/Ethernet/MPLS hálózatokat.

nagyításhoz klikkeljen a képre

AZ IP Explorer főbb tulajdonságai

A felderített hálózatot gyártó független modellben tárolja és gazdag funkcionalitású WEB felületén megjeleníti.

Segítségével könnyen és gyorsan hiteles, naprakész hálózat dokumentáció készíthető.

Szabványos nyílt interfészén keresztül tetszőleges felettes menedzsment folyamat hozzáférhet a naprakész hálózati információkhoz.

Az IP Explorer használatának előnyei

Egyedülálló megoldás inhomogén hálózatok dokumentálására

Az IP Explorer rendszer alapját egy a gyártóktól független, a Telemanagement Forum SID információs modellje alapján kialakított IP hálózati modell alkotja. Átfogó hálózat felderítő, vizualizáló megoldás az L2/L3 hálózati infrastruktúra egészére. Egységes módon támogatja a különböző nagy gyártók (pl.: Cisco, Alcatel, Juniper, HP, Huawei, ZTE, NEC) hálózati eszközeit.

Önmagában is megvalósít egy interaktív hálózati dokumentáció funkciót, többek között az MPLS VPN és a spanning tree vizualizációt. Magas rendelkezésre-állású, jól skálázható, elosztott adatgyűjtő platform.


Mutass többet

Egyedi igények szerinti testre szabhatóság

A rendszer adatait a felhasználók egy gazdag funkcionalitású web-es felhasználói felületen keresztül érhetik el.

A felületen lehetőség van a hálózati elemek leltár szintű információinak és konfigurációinak böngészésére, illetve a topológiai ábrák megtekintésére, testre szabására, elrendezésére. Az ügyfél speciális kérései szerint testre lehet szabni és ki lehet bővíteni a felderítési folyamatot és a megjelenítést is.


Mutass többet

Üzemeltetés támogató megoldásokba könnyen beilleszthető

AZ IP Explorer nyílt felettes SOAP interfésze segítségével lehetőség nyílik üzemeltetés támogató alkalmazások és automatikus folyamatok illesztésére.

A felettes interfészen keresztül az IP Explorer összes funkcionalitása elérhető, a termék által felderített összes adat lekérdezhető. Az IP Explorer egy meglévő menedzsment környezetbe történő integrációja könnyen megvalósítható.


Mutass többet

Az IP Explorer a hálózat dokumentálásának és tervezésének folyamatát automatizálja

Azoknál a nagyvállalatoknál és kormányzati intézményeknél, amelyek kiterjedt hálózatokkal rendelkeznek jelentősen lerövidül az üzemletetett környezet dokumentálása, ezáltal lecsökken változásokból eredő inkonzisztencia és az ebből eredő téves nyilvántartás.

A tervezést megelőzően rendelkezésünkre áll a hálózat naprakész felépítése és szabad kapacitásainak pontos ismerete. A hálózat továbbfejlesztését célzó tervezést megelőzően rendelkezésünkre áll a hálózat naprakész felépítése és szabad kapacitásainak pontos ismerete.


Mutass többet

Kapcsolódó anyagok

Referenciák

  • CETIN Hungary (Telenor)
  • NISZ
  • BorgWarner
  • Magyar Posta
  • Richter Gedeon
  • MÁV

További termékeink

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal

Back to top